PCS Nitrogen Change House

Project Type: Industrial

< all projects

PCS Nitrogen Change House

Augusta, Georgia


Project Description

The project at the PCS Nitrogen Augusta Plant consisted of the new construction of the change house and substation.  In accordance with regulations, the building is completely blast-resistant.  The exterior walls are 12 inch block filled with rebar and concrete.  The scope of work included a laundry collection room, men and women’s locker rooms for fire protective clothing, and epoxy flooring throughout.  The building entry is comprised of a turn-style badge security system leading to a three-point locking door.

The PCS Nitrogen construction was completed one month ahead of schedule despite the seasonal rain delays.

Client

PCS Nitrogen Change House


Architect


Size

9440 sq. ft.